Megosztás:

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

2010. március 31., szerda

Néhány új kisgép érkezett

A bemutatást egy rég várt kávéfőzővel kezdeném. Az ETNA névre keresztelt kotyogó rendszerű kávéfőző szép formája mellett igazi ritkaság, ugyanis indukciós felületen is használható. Ehez két feltételnek kell teljesülnie. Az egyik, hogy mágnesezhető legyen a talpa és a másik, hogy legalább 8 cm átmérőjűnek kell lennie. Ez a letisztult vonalú kávéfőző, mindkét kritériumnak megfelel. Bizonyára sokan örülnek, hogy már megvásárolható üzletünkben.
A jelenlegi árak:

ETNA 4 5.990,- Forint
ETNA 6 6.990,- Forint
ETNA 10 8.990,- Forint


A következő újdonság egy kétfunkciós kanna. Mint az korábban kiderült, a Fagor összeszűrte a levet a Britával, ennek eredménye egy vízszűrő és vízforraló kanna. A TK-600-as kancsóban 1 liter vizet tudunk megtisztítani a Brita betét segítségével, mely LCD kijelzőjén láthatjuk a szűrő állapotát. Ezt kivéve és a hőszigetelő fedőt felhelyezve egy 1,7 literes vízforralóhoz jutunk, mely természetesen 360°-ban elforgatható csatlakozású kivitel.
Jelenlegi ára: 16.990,- Forint
















Végül az új vasaló következik, melnek típusszáma PL-2230. Itt nagy újításokról nem tudok beszámolni, igazábol csak a forma és színvilágban tér el az eddig megszokott Fagor vasalóktól. Teljesítménye 2200 W, rendelkezik öntisztító funkcióval, gumírozott a markolata és a hátulja. Alkalmas függőleges gőzölésre és természetesen tud spriccelni.
Ára jelenleg 7.990,- Forint


1 megjegyzés:

  1. Sajnos az ETNA 4 nem igazán alkalmas indukciós felületen való használatra, de ez benne van a leírásában is, magán a kávéfőzőn sincs jelölve az indukciós lehetőség. Ha nagyon pontosan passzítjuk, akkor elindul, de ehhez játszani kell kicsit, ill. közben többször kikapcsol, majd visszakapcsol a főzőlap.

    VálaszTörlés