Megosztás:

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

2010. szeptember 23., csütörtök

Fagor sajtótájékoztató 2010.09.21.

A Fagor Hungária Kft. a héten tartotta sajtótájékoztatóját melynek helyszínéül mintaboltunkat választotta. Nem kis örömünkre nagy volt az érdeklődés, megjelent mindenki, aki visszaigazolta a meghívást. A sajtótájékoztató apropója a Fagor magyarországi stratégiaváltása volt, mely abban nyilvánul meg, hogy hazánk piacára is behoznak olyan felső kategóriás, prémium termékeket, mint a rendezvényen bemutatott 6H-870 A TC X pirolitikus sütő és a IF-40 HAS indukciós főzőlap. A program Denis Laburu, a Fagor kelet-európai export menedzserének és Szakács Károly ügyvezető-igazgató köszöntőjével kezdődött. Beszédükből megtudhattuk, hogy "Egyre tudatosabbak a vásárlók, ennek megfelelően egyre keresettebbek Magyarországon a magasabb műszaki tartalommal tervezett készülékek". Ezt bolti tapasztalataink is alátámasztják. Ezért a Fagor újrapozicionálja a márkát Magyarországon, az eddigi inkább alacsonyabb árkategória felé hajlóból közelit a magasabb árkategóriájú, ám jóval modernebb, komfortosabb készülékek felé. Ezek után egy kis filmet láthattunk a Fagor történelméből.




Megtudhattuk, hogy a márka kezdeti neve UNGOR volt az egykori alapítók vezetéknevének kezdőbetűi alapján és még sok érdekes dolgot a vállalatról, mely ma már szinte a világ minden táján jelen van magas minőségi színvonalú termékeivel, és sok országban emberek ezreinek ad munkát a kiterjedt gyártói hálózat. A rendezvény további részében a készülékeké volt a főszerep, no és Buday Péter mesterszakácsé, aki villámgyors kézmozdulatokkal percek alatt változatos finomságokkal lepte meg hálás közönségét, akik ezt néha tapssal jutalmazták.





Valódi gasztronómiai élmény volt ez a neves lapok képviselőinek, akik ették a mesterszakács "főztjét" és valósággal itták szavait. Buday Úr beszélt az új készülékek érdekes funkcióinak szerepéről, az indukciós technológia biztonságáról és némi táplálkozástudományi illetve konyhai praktikákkal is kápráztatta a szemlélődő sokaságot.

Előkészület


Az indukciós főzőlap tesztelése


Köszöntés


Az előétel szervírozása


Munkában a Mesteri kezek, egy praktikát mutat be, mely szükségtelenné teszi a klopfolást.



2 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz lehetett a sajtótájékoztató! Gratulálok hozzá! :-)
    Ha jól emlékszem 3-4 éve a francia autógyártásban is történt hasonló, mikor a jó árú, jó minőségű Citroen-eket felsőbb kategóriába kezdték áttolni.
    A minőségi termékre szükség van, akkor is ha többe kerül, hosszú távon megéri. "Szegények vagyunk hozzá, hogy olcsót vegyünk" tartja a mondás. (Persze a körülmények mindig irányadók)

    VálaszTörlés
  2. NaturOnline Kft. nagy igazságot írt.Különösen az idézettel tudok azonosulni: "Szegények vagyunk hozzá, hogy olcsót vegyünk"!

    VálaszTörlés