Megosztás:

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

2011. március 30., szerda

Adni jó és kapni is!

Itt a tavasz, kiváló idő van és remélhetőleg hétvégén is verőfényes napsütésnek örvendhetünk. Ideje kimenni a szabadba (kertbe, teraszra...) és sütni, jót enni a friss levegőn.
Akinek nincs, vagy már rozoga a barbecue sütője, rohanjon gyorsan a Fagor mintaboltba újat vásárolni, mert most egy nagyszerű kötényt és egy remek edényfogó kesztyűt adunk ajándékba a BBC-850 (28.990,- Ft) és a BBC-846 (10.990,- Ft) típusú grillsütőkhöz!





A jól átsütött húst én szilvalekvár és mustár enyhén borsozott keverékével szoktam ízesíteni, de ha ez nem jön be, itt egy jó kis barbecue szósz recept.

Tudtad?

"A barbecue (ejtsd: bárbekju), rontott angol kifejezés a francia barbe queue-ből, ami azt jelenti, hogy fejétől farkáig; a nyugatindiai szigeteken így híjják az egészben megsütött ökröt, a déli államokban pedig azt az ünnepélyes mulatságot, a melyben a szabadban egészben megsütött ökröket, borjukat, disznókat, juhokat. stb. esznek."
Forrás: Pallas nagy lexikona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése