Kapott egy alapos kenet zsírt és egy kis mustárt, ami alaposan szét lett kenve, majd 220°C-on ráégetve, úgy egy órán át. Mutatom:
Azt hiszem, ezek után nem kérdés, miért jó a pirolitikus sütő.
- Nem használsz vegyszert, mely marja a kezed stb.
- Nem görnyedsz egy órát derékig a sütőbe bújva
- Nem kell utána a műkörmöshöz rohannod, hogy rendbe rakjon
- Elmész moziba, strandra, kirándulni stb.
- Nedves ronggyal kitörlöd a hamut, és konyharuhával szárazra törlöd 10-15 perc alatt!
- Megspórolsz egy rakás pénzt és időt
- Nem mérgezed magad a vegyszerekkel
- Óvod a környezetet
Egyébként a 6H-870-es sütő 8 programos, továbbá három pirolízis fokozata van (normál, ECO, automata), Impulse sütősínes, érintés vezérelt.
Jelenlegi ára: 189.900,- Ft.
Tudom, hogy ez az ár soknak tűnik, de gondolj bele, ha csak 8 év élettartamot feltételezünk a készülékről, az évi 23.738,- Ft, ennyit simán elköltenél tisztítószerekre, kézkrémre, szivacsra dörzsire, meg az időd sem ingyen van ugye (számold ki az órabéred!). Tehát napi egy kávé ára!
Na ugye, hogy így mindjárt más! Ráadásul vannak olcsóbb pirolitikus modelljeink is! Érdeklődj az üzletben!
Végezetül egy videó:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése