Megosztás:

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

2011. június 9., csütörtök

Újdonságok a biotisztítás terén

Két új terméket szeretnék bemutatni.
Az egyik a vízkő ellen veszi fel a kesztyűt, ezért érdemes vele kesztyűs kézzel bánni. Úgy hívják, hogy Citromsavpor, ami annyiban nem fedi a valóságot, hogy kristályokról van szó, melyek oldata, mosógép, mosogatógép, vízforraló, kávéfőző, edények, kád, mosdó, mosogató, csempe, váza, WC kagyló vízkőmentesítésére, tisztítására kiválóan alkalmas. Persze akinek a felsoroltak közül egyik sincs otthonában, az nem szorul rá, hogy 1.300,- Ft-ért 375 g-ot vásároljon nálunk a a Citromsavporból.


A másik a biomosás, konkrétabban a mosódióval való mosás híveit célozza. Van aki szereti a mosódiót, de nyűgnek tartja a szemezgetést, zsákolást...
Nekik jó hír, hogy megjelent a Mosódiópárna, ami kis lebomló tasakokba varrt mosódió őrleményt tartalmaz, amit csak be kell dobni a mosógépbe, vagy a mosogatógépbe az evőeszköz kosarába helyezni és máris mehet a mosás, mosogatás. Kipróbáltam, mindkét gépben, és remekül működik mosni háromszor tudtam vele, mosogatáshoz kétszer tettem be egy párnácskát. Már kapható 12 db-os csomagolásban, ami 36 mosásra elegendő (kb.) és az ára mindössze 1.000,- Ft, azaz 83,- Ft/párna, tehát mosásonként 27,- Ft.

A Fagor mintabolt ajánlásával! ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése