Megosztás:

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

2011. szeptember 27., kedd

Nem érdemes a hajszárítón hajbakapni...

... mert most 4.800,- Ft-ért vehetsz egy igazán profi Fagor hajszárítót.
Az SP 1800 AC PROFESSIONAL egy igazi profi hajszárító, melynek 1800 W-os teljesítménye és AC motorja fodrászok igényét is kielégíti.

Tartozékként egy kb. 13 cm átmérőjű és 2,5 cm tüskemagasságú diffuzor és egy 7,5 cm széles és kb. 0,7 cm-es szűkítő van a dobozban.


A kapcsolók a markolat frontjára kerültek, így akár jobb, akár bal kézben tartva is könnyen kapcsolhatók a fokozatok (két légáram fokozat, három hőmérséklet) és könnyen működtethető a hideg levegő gomb is.


A hátsó szűrő egyszerűen lepattintható, így könnyedén tisztán tarthatjuk, ami azért fontos, mert a legtöbb hajszárító meghibásodás a hátulról bekerülő por és hajszál miatt következik be.


A kábel bemenet mellett kialakított kis akasztó segítségével fali kampóra akasztva tárolhatjuk a tükör mellett.


A vezeték hossza kb. 220 cm.


Az AC motor előnye a strapabíró és halkabb (64 dB) működés, továbbá ezzel valósítható meg a külön álló hőmérséklet és légáram kapcsolás ergo a hideg levegő fúvás is, ami a kész frizura hűtésére szolgál. Egyetlen hátránya, hogy egy picit nehezebb, mint a DC motoros masinák, de ez elhanyagolható néhány dekát jelent.

1 megjegyzés:

  1. Pár hete sikerült egy ilyet beszerezni. Nagyon jól bevált, szépen teszi a dolgát. Halkabb, mint a korábbi hasonló teljesítményű hajszárítónk.

    Kryx

    VálaszTörlés