Megosztás:

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

2011. október 18., kedd

A friss ropogós hasábburgonya titka...

... a jó minőségű és kellően forró olaj. Őszintén szólva olaj ügyben nem tudunk segíteni, de hogy az jó forró legyen abban igen, legújabb akciós ajánlatunkal, az F-206-os fritőzzel, melyet most a készlet erejéig 9.990,- Forintért adunk.



Túl azon, hogy ez most egy rendkívül kedvező ár, a termék is nagyszerű, hiszen fedővel ereszthetjük be az olajba, és emelhetjük ki onnan ételeinket, így nem fröcsköl szanaszét továbbá csepegtetés közben segít az elemózsia melegen tartásában a fedő.



A fűtőszál az olajba merül, így precízebb hőtartás mellett (160°C-190°C közt állítható) hatékonyabb a melegítés, mely jelentős energiamegtakarítást jelent, továbbá a kosárból kihulló morzsák a tartály fenekébe a fűtőszál (1680 W) alatti hűvösebb zónába ereszkednek, ezáltal kevésbé ég meg, ergo többször használhatjuk az olajat. (min. 1 liter, max. 2 liter)


Óriási előny a teljesen szétszedhető, ami a tisztítását, mosogatását rendkívül megkönnyíti, nem beszélve az olaj kiöntéséről, ami szintén a háziasszonyok rémálma. (Az elektromos egység kivételével mosogatógépben tisztítható)



A feltekert vezeték (1 méter) a készülék hátuljába tárolható a következő bevetésig.


Szólj Anyádnak, vagy lepd meg karácsonyra! ;.-)

1 megjegyzés:

  1. Még az elmúlt évben sikerült beszerezni ennek a nagyobb űrtartalmú változatát. Jól bevált. Könnyű kezelni, használni, takarítani. A készüléktestbe rejthető kábel nagyon praktikus.
    Az egyetlen hátránya talán, hogy a fényes, csillogó felületen azonnal meglátszanak a legkisebb szennyeződések is (olajcseppek, stb.), de szerencsére annyira könnyen szétszedhető és tisztítható, hogy ez elnézhető neki.

    Kryx

    VálaszTörlés