Megosztás:

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

2010. január 18., hétfő

FET-3106 D a férfiak mosógépe! :-)

Sok hölgyismerőstől hallom, és néhány kolléganőmtől is, hogy A "pasik képtelenek elintézni egy mosást..." hacsak be nem készítik nekik. Állítólag a ruhafélék szétválogatása még nem okoz gondot férfitársaimnak, de a mosószer adagolás már magas léc. Pláne a mosódió. Ezért is választják sokan a folyékony mosódiót: "Azt olyan egyszerű adagolni, hogy még a férjem is meg tudja tenni!" -mondja sok hölgyvásárlónk. Az igazság az, hogy a bekészített ruhamennyiség sem mindegy, hisz nyilván kevesebb mosószer kell két kiló ruhához, mint a hat kilós töltethez. Így még a gyakorlott háziasszonyok is hasznát vehetik egy olyan mosógépnek, ami a mosószer adagolás gondját is leveszi vállukról, de férfiaknak igazi segítség a Fagor új felültöltős mosógépe, a FET-3106 D! Ezt a szuper masinát magunk közt égszerűen csak Dózi-nak hívjuk.
Lássuk mit tud Dózi:
Miután beüzemeléskor beállítottuk a vízkeménységet, és a mosószer koncentrációját, csak bedobáljuk a mosnivalókat és egy nyomógomb segítségével tudatjuk a géppel, hogy milyen a szennyezettség foka (enyhe, közepes erős), kiválasztjuk a megfelelő programot, a kívánt centrifuga-fordulatszámot, esetleg az indítás késleltetést és Dózi mindent megold. A mosás kezdete előtt leméri a ruha súlyát, és ez alapján adagolja a mosószert, ha kell előmosáshoz is!
Szükség szerint az automata adagolás ki is kapcsolható, ha speciális mosószerre van szükségünk.
3,5 literes mosószertartályából hosszú ideig moshatunk kényelmesen, optimális fogyasztás mellett! Az elején lévő szintjelzőn folyamatosan ellenőrizhetjük a mosószer mennyiségét.































-100-1.000 fordulat/perc centrifugálás
-Automatikus mosószer-adagolás
-Egykapcsolós program- és hőmérséklet választó
-Csillapított dobnyitási rendszer
-A dob megállítása hozzáférhető helyzetben (Top-stop)
-Hidegmosás
-LCD-kijelző:
-késleltet indítás max. 19 órára
-hátralévő idő kijelzese
-Gombok:
-indítás-leállítás
-extra öblítés
-automatikus adagolás (e-adagolás),
-szennyezettségi szint kiválasztása

Jelenlegi ára: 149.900,- Forint

Természetesen folyékony mosódióval hatványozottan környezetbarát!

És még szép is! (mint minden Fagor termék) ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése