Megosztás:

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

2010. január 13., szerda

Fővárosi TeamBuilding

Ingyenes csapatépítést szervezett szép fővárosunkban a BKV. A 173É buszjáratról mindenképpen elmondható, hogy tömegszállító jármű, de gondolom ez igaz a többi "működő" járatra is. Szerencsés esetben "csapattárs" kerül mellénk a megállóban, vagy épp a zsúfolt járatra kapaszkodás közben, ellenkező esetben hangos trágár szópárbajoknak lehet fültanuja közvetlen környezetünk. Hogy meddig tart még ez a nagyszerű játék, senki sem tudja, az biztos, hogy amíg a tárgyaló felek szolgálati járműveiken 13 órakor befejezett érdekegyeztető tárgyalásról hazamennek, nekik nem sürgős. Bátorkodom feltételezni, ha nekik is tömegközlekedési eszközzel kellene munkába és haza menniük a kritikus időszakban, hamar dűlőre jutnának.
Minden esetre a trolik járnak itt a környékünkön, és autóval is remekül megközelíthetőek vagyunk, ráadásul a ligetváros parkolójában az első óra ingyenes!

1 megjegyzés:

  1. Nem értem én a sztrájk miatt hőbörgőket... a bérletükhöz felár nélkül kaptak korlátlanul használható extra fitnesz bónuszt is :o))

    VálaszTörlés