Megosztás:

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

2009. december 4., péntek

Járt nálunk a Mikulás!

Ma a koradélutáni órákban ellátogatott mintaboltunkba a Mikulás! Elmondása szerint a két napja írt levelem keltette fel érdeklődését személyem, és üzletünk iránt. Megszemlélte üzletünk kínálatát, hosszú perceket időzött a borhűtő előtt, és megpihent a mosógépek hosszú során, tetszését nyilvánította ki gyorsfőzőink (kukták) láttán, és nadrágjának kimosásával tesztelt egy mosógépet. A Télapó ezután felment a galériára, ahol-is végig nézte a sütők, főzőlapok és páraelszívók széles kínálatát. Innen fentről fejezte ki az ünnepekre szóló jókívánságát, majd lent belekukkantott a népszerű edényválasztékba, és megtekintette az új mosószer-adagolós felültöltős mosógépet.
Elismerőleg bólogatott, majd ezt mondta:
-Én csak gyermekeknek szoktam ajándékot osztani, de meghatott kedves leveled, és látom, hogy nagyon szép gépeket árultok itt, továbbá, mert olyan kedvesen szolgáljátok ki a vevőiteket, akik bizalommal fordulnak hozzátok és szakértelmetekkel, valamint áruismeretetekkel is elégedett vagyok, ezért úgy határoztam, hogy holnaptól egy héten át 10% vásárlási kedvezményt biztosítok a ti vevőiteknek! A gyermekeknek pedig küldök általad egy kinyomtatható színezőt, és azt üzenem nekik, hogy óvják a természetet, vigyázzanak környezetük tisztaságára, és szeressék az állatokat! Ezt én üzenem, a Mikulás.



Ezek után választott egy mikrót, amit ő már a kedvezményes áron kapott meg, és elsietett a rénszarvas vontatta szánjához. Szerencsére volt nálam egy fényképező, így tudtam pár fotót készíteni a kedves Télapóról.
Íme:
















4 megjegyzés:

  1. uuuuu....DE Ismerős ez a MIKULÁS:))))

    VálaszTörlés
  2. Mikulás bácsit nem semmi becsábítani egy üzletbe, mikor állandóan siet mint a távirat... A Fagor mintaboltban tényleg tudhattok valamit! ;-)
    Gratula!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Zsuzsanna!
    1071 Budapest, Damjanich u. 11-15.
    www.fagormintabolt.hu
    info@fagormintabolt.hu
    http://picasaweb.google.hu/fagormintabolt

    VálaszTörlés